At Yaylası sıcak asfalta kavuştu

At Yaylası sıcak asfalta kavuştu At Yaylası sıcak asfalta kavuştu
A- A+
Reklam

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in 2 dönemlik başkanlığında; köy yollarını stabilize olarak bitirememesi, sıcak asfaltın ise Bolu köylüsü için hayal olduğu bir dönemde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, At Yaylasının yollarını sıcak asfaltla buluşturdu.

Köy yolları ile başa çıkamadığı için yayla yolları için kendisine gelen talepleri mevzuat ve kanunların arkasına saklanarak geri çeviren, bu anlamda da Bolu köylülerinin hizmet beklentisi içinde olmadıkları İl Özel İdaresi’nin aksine görev alanı içinde olmamasına karşılık Bolu Belediyesi tarafından, hiçbir bahanenin arkasına saklanılmadan bu gün At Yaylasına sıcak asfalt atıldı.

İl Genel Meclisi Üyelerinin yakınlarını işe alabilmek için gerekli yasal prosedürleri ayarlamaktan fırsat bulamayan Yaşar Yüceer’in, İl Genel Meclis Başkanı olması sonrası AK Parti’nin köy oylarında yaşanan ciddi kaybın bir anlamda da nedeninin göstergesi olan bu asfaltlama çalışması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. 

Toprak olan yayla yollarını her kış sonrası düzeltmek için ya da yayla bayramları öncesi bir kepçeyi alabilmek adına kapısını aşındırdıkları Yaşar Yüceer’den bir kepçeyi dahi alamayan Paşaköy, Sandallar, Civril, Kürkçüler, Ağaççılar, Karamanlar ve Kılıçarslan sakinleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ettiler.

At Yaylasında bulunan Paşaköy, Sandallar, Civril, Kürkçüler, Ağaççılar, Karamanlar ve Kılıçarslan sakinlerinin gözlerine inanamadıkları bu hizmeti ise Paşaköylü olan CHP İl Başkan Adayı Tahsin Mert Karagöz, sosyal medya hesabından duyurdu.

Karagöz yaptığı açıklamada; “Bir sözümüzü daha tutmanın gururuyla!

Yıllardır unutulan, kanayan yara Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan’ın destekleriyle Belediye ekiplerimizin çalışmasıyla çözüme kavuşuyor. 

At Yaylası Yolumuzun köprü geçiş bacaları ve kanalizasyon boruları yapılmıştı. Şimdi ise asfaltına kavuşuyor.

Paşaköy, Sandallar, Civril, Kürkçüler, Ağaççılar, Karamanlar, Kılıçarslan’a kısacası tüm Bolu’ya hayırlı uğurlu olsun..” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Ali (7 ay önce)
    Şehrin her yeri çukur sen yayla yollarını asfalt yap. Ne günlere kaldık Allah'-ım. Seçimler yaklaştı, hummalı çalışmalar tamamen hizmet için değil mi? 4 yıldır aklınız nerdeydi demezler mı adama?? Geçti Bor'-un pazarı, sürün eşşeğinizi Niğde'-ye :))
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sen boluyu gezmiyorsun belli çıkta bir gez istersen laf olsun diye yazı yazma
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler